Zincare termică

Tehnică modernă cu beneficii consistente

Zincare termica
Zincarea termică este o tehnică modernă de a trata anticoroziv oțelul. Oferă mult mai multe avantaje în comparație cu alte metode practicate:

Protecție de durată a oțelului;

Nu este scumpă;

Acoperire uniformă;

Protecție pe toate suprafețele piesei exterioare/interioare cât și pe suprafețe greu de accesat, inclusive margini;

Permite aplicarea ulterioară a vopselei sistem duplex

Este o tehnică fiabilă și rezistență;

Oferă rezistență împotriva deteriorării mecanice;

Procedeu ecologic

Scufundarea unei componente în zincul topit, cu o temperatură de 450–460°C, dezvoltă o acoperire a zincului pe un strat de zinc deasupra oțelului, ca și in alte tratamente de suprafață, dar fazele metalice alte fierului și zincului crează și rezistență la abraziune.

Grosimea stratului de acoperire creat este de obicei de 50–190 de microni, în funcție de compoziția chimică și tipul de material.

Dimensiunile cuvelor de galvanizare:

L – 7000 mm

l – 1500 mm

H – 2400 mm

Capacitatea lunară de producție:

700 – 1000 tone

Deschiderile tehnologice Galvanizarea la cald a structurilor nu se poate realiza fără deschideri tehnologice, datorită pericolului de explozie. Este absolut necesar ca spațiile goale să aibă deschideri de intrare suficient de mari și orificii de drenaj. Numărul și dimensiunea acestora afectează în mod semnificativ calitatea finisajului suprafeței. Componentele individuale trebuie să aibă și găuri pentru agățat. Orificiile de montare sub 8mm pot fi inundate după galvanizare. Pentru găuri mai mari este necesar să se adauge datorită grosimii materialului. Firele trebuie curățate sau protejate împotriva zincului. Veți primi o atenționare în cazul cantității insuficiente a deschiderilor tehnologice sau a deschiderilor neadecvat plasate în momentul în care preluăm comanda. Puteți rezolva problemele indicate singuri sau, la cerere, deschiderile tehnologice pot fi realizate de către personalul nostru.
Compoziția chimică, suprafața, greutatea, grosimea dar și rugozitatea materialului de bază va afecta aspectul, depozitarea și structura acoperirii cu zinc.

Permiteți suspendarea.

Vă recomandăm să introduceți orificiile de admisie și evacuare într-o poziție verticală la deschiderile de suspendare.

Nu recomandăm componente structurale asamblate

Componentele structurii asamblate prezintă probleme atât pentru galvanizare, cât și pentru transport. Galvanizarea componentelor structurii este de calitate mai bună și, în același timp, mai economică.

Preveniți deformarea

Gândiți-vă la posibilitatea extinderii secțiunilor transversale materiale și asimetrice.

Evitați colțurile și unghiurile „moarte“

Componentele structurii asamblate prezintă probleme atât pentru galvanizare, cât și pentru transport. Galvanizarea componentelor structurii este de calitate mai bună și, în același timp, mai economică.

Nu uitați de deschiderile de drenaj și evacuare

Din cauza pericolului unei explozii, este necesar ca structurile goale să fie prevăzute cu deschideri de admisie și evacuare. Aranjamentul și dimensiunile acestora afectează calitatea galvanizării la cald.

Compoziția materialului este importantă pentru galvanizarea la cald (în special conținutul de siliciu, fosfor și sulf). De fapt, poate provoca unele efecte secundare pe care nu le putem preveni — de exemplu, o reacție de cenușă între fier și zinc, în timpul căreia se formează un strat de zinc mai gros sau mai multe straturi de aliaj.

Recomandăm oțelul galvanizat care conține siliciu în intervalul 0,12%–0,20% și sub 0,03%.

Nu recomandăm oțelul galvanizat care conține siliciu în intervalul 0,03–0,12% din masa (amenințarea așa-numitului efect Sandelin) și cu un conținut de peste 0,20%. De asemenea, un conținut mai mare de fosfor adăugat la conținutul de siliciu poate duce la o reacție întărită a fierului cu zinc.